Connect-parannus vihdoin Spotifyssä

Connect parani
Vierailin viime vuoden syksyllä Spotifyn luona heidän kutsusta Tukholman pisteessä. Hauskaa kyllä oli. Paikalla oli muitakin Spotifyn aktiivikäyttäjiä ja vieressämme oli monta tiimiä. Yksi niistä oli Connect-tiimi, joka vastaa Spotifyn Connectista. Hauska kokemus, sanoisin.

Kysyinkin siellä, että miksi Connect ei ikinä soita muuta kuin sen ensimmäisen jonotetun kappaleen, muut tyhjenevät, vastaus tuli saman tien. Eivät ole löytäneet silloin tapaa hoitaa tuo järkevästi. Vaikka jonotin levyllisen Androidilla, soi siitä kaiuttimessa vain ensimmäinen kappale ja jono tyhjeni sen jälkeen. Alle vuodessa tähän tuli parannus. Kiitos siitä Spotify! Nyt voi soittaa Manianin loistoalbumeja vaikka putkeen.

Hard Dance Mania soi vihdoin kokonaan

Vihdoin albumi Hard Dance Mania soi jonotettuna kokonaan. Tästä ei ole mitään tiedotetta missään ja itsekin huomasin tämän puolivahingossa tänään - olin nimittäin puhelimella kuunnellut jonotettua albumia ja kun tulin kotiin, vaihdoin heti lennossa kaiuttimeen. Ihmetys oli suuri, että albumi jatkoi soimistaan biisistä toiseen. Nytkö se on korjattu! Ilmeisesti, koska albumi soi vieläkin. Pikkuhiljaa tästä on tullut aivan parasta! Juuri tämä helpottaa monien arkea.

Alussahan tuossa Connectissa oli muitakin vikoja, aivan julkistusvaiheessa biisit välillä vaihtui seuraaviin Android-sovelluksen avautuessa. Tästäkin ilmoitin sinne ja asia oli piakkoin jo korjattukin. Palstalla on kuitenkin valituksia niistä ja näistä - mutta pala kerrallaan asiat muuttuvat paremmiksi. En yleensä kuuntele kuvan kaltaista musiikkia, mutta annoin nyt mennä vaihtelun vuoksi. Tiedossa on siis vähän kaupallisempaa elektronista tanssimusiikkia.

Mutta enköhän kestä ja vaihtelu on aina virkistänyt minua arjessa. Teknossa on pääpaino, mutta kyllä minä kuuntelen metalliakin joskus. Tai hiphoppia. Turmion Kätilöiden Teurastaja-biisi on yksi suosikeistani tyylilajissa! Taitaa myös kelvata ihan hyvin Rammstein. Ainakin silloin tällöin. Ja miksi ei kelpaisi, nyt kun voin vihdoin jonottaa puhelimellani levyllisen kivaa musiikkia kaiuttimeen! Kauan olenkin Connectia käyttänyt ja rakastuuhan siihen vähän jokainen.

Oikeastaan kännykällä ohjaan Spotify-kaiutinta ja Netflix-televisiota. En vaihtaisi näistä mihinkään muuhun palveluun tai tapaan suoratoistaa. Työpöytäsovelluksia en ole tarvinnut Spotifyssä yli vuoteen, Web-soitin on riittänyt soittolistan isompaan hallintatarpeeseen (kuten poistuneiden biisien poistoon soittolistalta, laitan ne kyllä muistilistalle). Suoratoisto on tapa, jota rakastan ja onhan se kieltämättä aika hauska kokemus etenkin silloin, kun kaikki toimii kuin voideltu.

Loppusanat

Hauska siinä mielessä, että samalla kuukausimaksulla saa kuunnella monipuolista musiikkia ja katsella hyvin kiinnostavia sarjoja sekä leffoja. Ennen näitä tilauspalveluita en ole koskaan maksanut sisällöstä, mutta nyt maksan ja nautin siitä enemmän kuin koskaan aiemmin. Tällä hetkellä kaiuttimessa pyörii Dance Chart 2015 -albumi ja tätä ennen katselin jakson 4400:aa. Ei iloisuus ainakaan mitään ulkomaanmatkoja täälläpäin tarvitse. Riittää arki kotona tai lähistöllä.

Musiikin soidessa kohta myös alkaa ruoanvalmistus. Josko tekisi jotain kivaa. Tässäkin kuitenkin huomattiin, että pienistä asioista saa elämäniloja, kiitos siitä kuuluu Spotifylle. Kyllä, albumi soi vieläkin - joten tämä ei ole myöhäinen aprillipila! On se vain niin hienoa, kohta ei tarvitse Web-soitinta enää mihinkään, kun voi kaiuttimeen jonottaa teknon singlejulkaisuja ja valita kunnon soundin avulla mielenkiintoisin Remix Edit. Soittolistalle! Ja vähän muutakin samalla.

Kommentit