iPad vaihtoi omistajaa

Puhelin korvaa iPadin
Joskus leluihin sitä nörttikin kyllästyy. Käyttöä kun ei löydy, niin sama se oli myydäkin. Nyt siitä sai vielä hyvin 180 euroa. Olen vain tullut lopulliseen päätökseen: tabletti ei ole mitenkään tarpeellinen minulle ainakaan. 220 euron hintaan se oli ostajan mukaan liian kallis.

Kun tulen kotiin, tiedän asuvani siellä yksikseni, koneelle ei siis ole jonoa. Läppärillä tuleekin kirjoitettua blogiin, selattua Facebookia, luettua uutisia ja paljon muuta. Sen sijaan musiikkinälkään pistäydyn Spotify-kaiuttimeni ääreen, joka soittaa musiikkia suoraan verkosta. Sarja- ja leffanälän yllättäessä aukaisen Netflix-televisioni. Kolme langallisesti kytkettyä laitetta on kyllin tarpeeksi. Puhelin langattomasti. En ole löytänyt tilaa iPadille elämästäni.

Älypuhelin on liikkuvaa sorttia

Älypuhelin on ollut ennen iPadiakin samoissa tehtävissä. Nyt kun iPadin myin, puhelimen merkitys vain korostuu. Ja hyvä niin. Miksi omistaa tabletteja, jos puhelimellakin pärjää? Jos haluan kuunnella musiikkia kuulokkeilla ennen nukkumaanmenoa makuuhuoneessa, teen sen ihan hyvin puhelimellakin. Mihin minä sitä tablettia edes tarvitsen? Minulle siis riittää televisio, tietokone ja kaiutin sekä älypuhelin kaikenlaisiin nörttihetkiin. Televisiosta voisin luopua myös.

Kuten kuvista näkyy, Techno Power (69Raverz Remix) soi kyllä hyvin puhelimenkin kautta. Itse asiassa se on jopa parempaa viihdettä tuollaisenaan: puhelin mahtuu taskuun eikä tarvitse vaivautua käynnistelemään puhelimen tukiasemaa. Vieraillakin ollessa on jotenkin helpompaa pistäytyä puhelimella nettiin - iPad painaa ja on ollut mielestäni vähän turhan iso kannettava siltikin. Ulos kun menen, niin en mene sinne asumaan. Joten puhelin saa riittää. Enkä varsinkaan nettiin.

Pirkkalan omasta järvimaisemasta

Ostaja oli todella mukava ja piti aikataulustaan hyvin yhteydessä. Edellinen ostaja sen sijaan sanoi tulevansa ja odotin häntä turhaan. Uusi kertoi päivän ajoissa ja sitten samana päivänä vielä soitti tarkemman ajan ja vielä vähän ennen tuloa muistutti tulostaan. Myin mielestäni iPadin aika hyvään hintaan: tähän voi vaikuttaa sekin, että sitä on pidetty kuin lemmikkiä. Laitteessa ei ole naarmuakaan ja viime aikoina käyttökin oli todella vähäistä. Ostaja tarkisti laitetta nopeasti.

Kunto on siis ollut erittäin hyvä ja siitä voi jo normaalia enemmän pyytää. En kuitenkaan usko, että se menisi kaupaksi enää reilulla 200 eurolla. Jossain välissä näitä myytiin uutena kuitenkin 295 eurolla. Vielä kuukausi sitten Gigantissa oli näitä loppuerä. Tänään olivat siis sekä ostaja että myyjä varsin tyytyväisiä. Ja hyvä on ollakin, kun kaupat sujui kuin toimintaleffassa. Toista tablettia en tule enää ikimaailmassa hankkimaan. En ikinä! Ja tämän voin luvata juuri nyt.

Loppusanat

Olen aina pitänyt tabletteja vähän turhina ja sitten piti se todeta itse. Alussa käyttöä olikin enemmän, mutta sitten kiinnostus leluun lopahti totaalisesti. Huomasin, että kyllä edelleen puhelimellakin pärjää. Varsinkaan kun mitään tarvetta kotona ei ole, läppärillä olen kuitenkin. Puhelin on sitten se liikkuva kapula kodin nurkissa ja sen ulkopuolella. Edelleen myös voin kertoa, että se 1 Mbps -nopeuteni on riittänyt enemmän kuin hyvin käyttööni. Ja aion käyttää sitä toistaiseksi.

Nyt varsinkin, kun ei iPadia enää ole, sitä asiaa arvostaa todella. Ei ole enää tarvetta nopeammalle. Kotona kiinteä, joissa ongelmia ei juuri ole. Harvoin joutuu siis puhelimesta jakamaan nettiä väliaikaisesti koneelle. Tänään sorruin taas juomaan energiajuomaa pitkästä aikaa, mutta ei anneta sen häiritä tai mitään. Vaihtelu virkistää ja pitäähän sitä hyvää myyntipäivää jotenkin juhlistaa! Siis kunhan on mitä tahansa muuta kuin alkoholia. Ja pääosin tyytyväinen ostaja!

Kommentit