Iso-Naistenjärvi ja tanssimusiikkia

Vanhaa musiikkia ja uutta makkaraa

Elisa jätti ilman kansikuvaa
Joskus ei kotona istuminen ole kaikkein viisain vaihtoehto, kun ulkona paistaa aurinko ja Iso-Naistenjärvellä ei ole tähän aikaan ruuhkaakaan. Siispä otin eilen asiakseni mennä järvelle grillaamaan Lidlin kautta. Se oli hauskaa! Ja se oli hauskempaa kuin Facebookissa roikkuminen.

Matkan aikana sain paitsi hyvää liikuntaa, myös mielenkiintoisia maastopyöräilyn hetkiä - kaiken kruunasi kuuma ja mehevä juustomakkara. Söin koko paketin! Mehua toin ja pari leivonnaista. Leivonnaisia kannoin tosin turhaan, sillä makkarapaketti täytti melkoisesti. Toisaalta leivonnaisia oli mukava viedä kotiin teehetkeä varten. Jotain tässä on, joka ei kuitenkaan massaa kiinnosta. Metsässä pitäisi olla kauppoja ja elämää...

Kansitaiteen metsästystä

Joskus ei vain data liiku, mutta sekin oli jo hyvää, että musiikki soi kuitenkin ihan hyvin vaikka kansitaidetta joutuikin odottamaan. Paljon huonommin asia olisi, jos kansitaide näkyisi ja musiikkia joutuisi odottamaan, välillä tippui sitten EDGE:een. Toisaalta eipä korvessa voi mitään 3G:tä edes odottaakaan, kun asutustakaan ei ole lähimailla. Tärkeintä oli nauttia itse retken antimista. Tämä myös onnistui, vaikka musiikki olikin joskus hissukseen. Ehkä DNA toimisi paremmin.

Ensikerran tuli syttyi ja sammui, toisella kerralla kävi samoin ja vasta kolmannella onnistuin. Vartissa olikin sitten makkarat pöydässä. Lihaisia juustomakkaroita, niistä minä ainakin tykkään. Eivätkä ainakaan maksaneet paljoa, vain 2,19 euroa! Varmasti tulen sinne makkaranpaistoon uudelleenkin lähiaikoina. Miksei, jos nauttii kaikesta tästä. Tunnin tai pari siellä vierähti. Tästä huolimatta läpikulkumatkalla olevia ei näkynyt. Jotain tässä on, ettei kiinnosta.

Huonon verkon takia akkua tyhjeni

Mies tuli Kurikanmäeltä koiransa kanssa ja tervehti kyllä ja vastasin takaisin. Kaupungilla ei kukaan juuri tervehdi. Hienoa, että kuntaelämä voi vielä hyvin. Olisin pyytänyt makkaraa syömään, mutta käsissäni oli juuri viimeinen ja aloin syödä sitä jo minuuttia ennen. Muutenkin tykkään hiljaisuudesta ja hiljaisista paikoista. Metsässä tuleekin vietettyä paljon aikaa vuodesta toiseen. Siinä on vain jotain kiinnostavaa, mutta sekään ei riitä kaikille. Täytyisi olla kiinnostavampaa.

Huono kenttä kyllä tyhjentää puhelimen akun nopeasti, onneksi minulla on siihenkin ratkaisu - varavirtalähde. Sillä latasin puhelimen täyteen ja taas mentiin. Hyvä hankinta oli ja sillä saa tosiaan puhelimeni neljä kertaa ladattua. Eikä maksanut kuin jotain 60 euroa. Ulkomaanmatkoillakin tuo on aina mukana ja pyöräilyseminaareissa. Etenkin silloin, kun pyöräilen koko päivän. Silloin kertyy helposti satakin kilometriä. Ilman tarvetta autolle ja reilulla datalla.

Loppusanat

Maisemista nauttiminen onnistui hyvin ja juustomakkara toi mukavaa sammutusta nälälle. Siitä olikin kiva jatkaa kohti Vähä-Naistenjärveä. Se tiesi mutkikkaita ja varsin epätasaisia ajoja kivien paljoutta unohtamatta. Näistäkin esteistä huolimatta pyörä rullasi hyvin. Näitä tulen kokemaan vielä uudelleen. Enkä jäänyt mistään paitsi - reitillä oli tarjolla myös mutaa. Tästä minä tykkään! Siis jos mistään. Muta kelpaa aina myös pyörälleni. Oletko sinä maastopyöräilijä?

Tai oikeastaan, jos totta puhutaan, kyllä jäin jostain paitsi. Haluan sinne uudelleen. Onneksi loppukeväällä on lukemattomia päiviä vielä ja kesäkin on tuloillaan. Joten eiköhän ehditä poikkeamaan siellä uudestaankin. Onko se sitten ensi viikolla vai ensi kuussa, kertoo vain aika. Lähiaikoina lähden suunnistamaan pyörälläni kohti Kiimajärveä ja juuri sinne Sastamalaan! Tuleva aika onkin täynnä matkailua ja ihan Suomessa ollaan! Polje sinäkin kesäkuntoon.

Kommentit