One more try (Radio Edit)

Musiikkia ja maastopyöräilyä
Joskus kannattaa kokeilla vielä kerran biisit läpi. Olen aina nimittäin karsastanut jotenkin Radio Editejä teknossakin ja listalle on lähtenyt yleensä esimerkiksi DJ Gollum Remix Edit, tai mitä nyt sattui olemaankaan ihanassa Remix Bundlessa. Niin väärin ja naurettavaa.

Eilen tein poikkeuksen ja One more try -biisistä Empyre One Remix Editin sijasta lähtikin soimaan Radio Edit (jota en koskaan edes ole kuunnellut) ja voi veljet! Sehän oli vanhan koulun soundi. Tämä sai muuttamaan tapojani kertaheitolla - jatkossa kuuntelen myös originaalit. Enhän haluaisi koskaan enää menettää yhtäkään klassikkoa? Vaan tapahtuipa tänään muutakin - löysin itseni pian metsästä maastopyöräilemässä.

Maastopyörä ja tekno ne yhteen sopii

Juuri näin, en tiedä mitään parempaa. Pirkkalan pururadalla ajelin eilen ja se ei ollut vielä kokonaan sulanut. Ajatus maastopyörälenkistä jäi siis väliin, mutta tänään löytyi sopiva paikka ja ihan läheltä. Kyllä oli hauskaa taas pitkästä aikaa koetella mistä ovat kunnon metsäpolut tehty! Musiikki on se, joka pitää liikkeessä, auttaa eteenpäin. Mutta aina se ei näköjään ole jonkun toisen tuottajan Remix Edit. Connect on myös Spotifyssä korjattu, elämä taas hymyilee hieman.

Edellisessäkin merkinnässä kerroin, että nyt Spotifyn sovelluksesta on kätevä vaikka ladata albumeittain teknoa jonoon ja ne soi kaikki Connectin kautta kaiuttimessa. Jatkossa musiikin etsintä ja parhaan valinta siis helpottuu huomattavasti, kun tarjolla on kunnon kaiuttimen soundi, mutta ei sentään tonnien hifiä! Olen kyllä aika tyytyväinen tuohon Pioneer SMA1 -verkkokaiuttimeen. Hintaan katsottuna ainakin. En kuitenkaan ole lakannut kuuntelemasta kuulokkeillakaan.

Lumi on jo sulanut

Mutta se on jäänyt vähiin, vieläkin katselen 4400-sarjaa läpi. On jotenkin niin helppoa jäädä jumiin musiikkiin. Se on kuin eräänlainen uusi maailma minulle. Yritän kuitenkin parhaani saada 4400 valmiiksi edes tämän kuukauden loppuun mennessä. Vielä reilu kausi jäljellä. Se on kyllä aika hankalaa, kun musiikki on niin hyvää, vie suorastaan mukanaan. Ja sitä on niin helppoa kuunnella taukoamatta. Ehkä sarjat eivät vain ole minulle. Joskus myös toivoisin yhtä asiaa.

Ihmiset saisivat katsoa Cascadan uusista julkaisuista ensimmäistä riviä pidemmälle. Toisessa kun on usein ollut tämä DJ Gollum feat. DJ Cap Remix Edit tai Ryan Thistlebeck Remix Edit. Lisäksi tuota Cascadaa ovat miksanneet aikojen saatossa muun muassa Manian eli Tune Up!, Dan Winter, Rob Mayth ja monia muita. Radio Edit ei siis ole ainoa konemusiikin vaihtoehto - vaikka monissa vanhemmissa ne ovatkin kovaa teknoa mehevällä bassolla myös tämän Cascadan kohdalla.

Loppusanat

Artikkelin aikana on soinut Repeat One -tilassa tämä kuvan biisi ja sellainen toiminto vihdoin muuten on Spotifyssä. Nyt on siis vielä helpompaa jäädä jumiin omaan maailmaan ja unohtaa kaiken muun. En tiennytkään, että Rob Maythin kaltainen musiikki voi kuulostaa tältä! Toinen päivän iloinen asia on se, että kontaktoituani taas levy-yhtiön, suosikkibiisini Remix Bundle julkaistaan DJ Beat Recordsin kautta Skandinaviassa. Se on ollut julkaisematta syystä tai toisesta.

Elämästä voi nauttia pienillä asioilla ja onkin hienoa, että joku osaa tehdä niin. Tule joukkoon mukavaan ja hyppää tähän musiikkityyliin alla olevalla biisillä. Se on vasta alku aivan uudesta jännittävästä tarinasta! Näin hyvää musiikkia meille harvoille korville Skandinaviassakin julkaistaan. Mutta niin suurella rakkaudella! Kiitos DJ Beat Records kaikista näistä ihanista julkaisuista. Ilman niitä musiikkikokoelmani olisi aika minimalistisen tynkä. Ja se on fakta.

Kommentit