Mies, 11 syytä miksi Tinder on onneton

Rannalta voi löytää parempia naisia
Olet ehkä nuoruusiässä oleva teini tai ehkä vasta sittenkin kolmekymppinen, mutta koskaan et kuule tarpeeksi sitä, että sinullakin pitäisi olla tyttöystävä — tai vaimo. Teet kaikkesi, jotta sellainen löytyisi. Tutkit Suomi24 Treffejä loputtomiin, kohta avaat jo Tinderin ja odotat häitä.

Olen täällä kertomaan sinulle, että elämä on muutakin kuin tätä. Älä etsi parisuhdetta vain siksi, koska muillakin tuntuu sellainen olevan. Mielestäni parisuhde ei ole mikään aikojen saavutus, omillaan pärjääminen sen sijaan on. En edes usko, että maailman paras kumppani löytyisi Tinderistä tai vastaavasta paikasta, sillä et koskaan tule löytämään totuutta profiilista.

Aihe tuli mieleen sattumalta, sillä lähistöltä joku meni taas naimisiin. Tai näin omakotitalon pihaan pysäköity auto kertoi. Married-kyltti hymyilytti minua koiraa ulkoiluttaessa pitkään. En hymyillyt siksi, koska se oli hauskaa, mutta tiedän mitä parisuhde nykyään on. Tilastojen mukaan jopa yli 40 prosenttia avioliitoista päätyvät kurjaan eroon. Erojen määrä on noussut runsaasti vuosi vuodelta — parisuhteet eivät aina toimi. Miksi kukaan haluaisi etsiä vapaaehtoisesti ongelmia arkeen?

MGTOW on tähän ainoa ratkaisu. Mies pärjää oikein hyvin omillaan. Et tarvitse naista ruoanlaittoon, siivoukseen, taloudenpitoon, seuraan tai mihinkään muuhunkaan. Tosimies pärjää omillaan ja usein vieläpä paremmin kuin perheellisenä. Rahaa ei mene kalliisiin Gucci-laukkuihin, useampiin lapsiin tai edes kohtuuttoman isoihin asunto- ja autolainoihin. Perhe tarvitsee aina enemmän. Men going their own way on yleistyvä elämäntyyli — mies kieltäytyy kaikista parisuhteista ja avioliitoista.

Mutta miksi Tinder (tai vastaava) on turha?

Tinder on erittäin suosittu treffipalvelu. Eikä syyttä. Jokainen on joskus halunnut oman kullan suoraan sohvalle tuotuna. Tinder on kuin eräänlainen kauppa — kaupassa voit ostaa ihmisiä. Ainakin jos tuuria on matkalla. Todellisuudessa mikään ei toimi näin. Seuran hakeminen netistä on yhtä toimivaa kuin auton tankkaaminen vedellä. Se ei toimi ollenkaan. Enkä välitä mistä sitä seuraa itsellesi haet. Tässä merkinnässä täräytän 11 syytä miksi Tinder on onneton paikka miehelle seuranhakuun.

1. Nainen hakee huomiota. Nainen sanelee, koska hän nauttii kaikesta ensimmäisenä. Päästämme naiset ensimmäisenä bussiin, niinpä nainen päättää myös kenen kanssa hän haluaa treffata. Naiset tykkäävät positiivisesta palautteesta ja juuri tästä syystä naisia on niin paljon Tinderissä. Naiset ymmärtävät sen, että miehet tulevat aina etsimään seuraa netistä. Tinderin kaltainen palvelu on naiselle hyvä tapa saada itsetuntoaan korkeammaksi, sillä mies tulee kehumaan häntä paljon.

2. Profiili on valetta. Treffeillä läheisessä kahvilassa on hankalampaa huijata oikein ketään. Netissä se onnistuu. Jokainen voi laittaa Tinderiin aivan mitä tahansa, ja kuvatkin voivat olla ammattilaisilta. Haluatko todella kuulla vain parasta kumppaniltasi? Jos haluat suhdetta tosissaan, tulee myös sinun tietää oliko henkilö äskettäin avioerossa, onko hänellä sairauksia tai onko hän narsisti. Parisuhteen toimimiseksi, ja sinun suojelemiseksi, et todellakaan hyödy parhaasta tiedosta seuranhaussa.

3. Seuranhaku voi maksaa. Seuran hakeminen miehenä voi maksaa maltaita. Se voi maksaa vähintään aikaa ja vaivaa, mutta Suomi24:n tapauksessa myös rahaa. Ilmaiskäyttäjä voi nauttia vain muutamasta viestistä päivässä tulevalle rakkaalle. Jos haluaa kosia useita naisia kerralla, täytyisi palvelun käytöstä alkaa maksaa. Se ei tosiaankaan ole ilmaista, eikä mitenkään halpaa, sillä Treffit+ maksaa 12,95 euroa kuukaudessa. Millainen mies maksaa siitä, että saa lähetettyä naiselle lukemattoman viestin?

4. Et saa vastauksia. Jos olet jollakin tavalla päässyt jo alkuun tässä treffaamisessa, saatat yllättyä nyt uudemman kerran. Naiset eivät tavallisesti vastaa muiden yksityisviesteihin. Jos vastaus tulee, se on joko oikeasti mies kuluttamassa omaa aikaa muilta miehiltä, tai nainen joka vain nauttii huomiosta ja kehuista. Tinder on huono tapa saada vastauksia tai edes tärkeitä kontakteja. Jos nainen ei vastaa, et pääse edes sopimaan treffeistä. Jos taas treffit järjestyvät, joudut taas tyhmäksi maksumieheksi.

5. Päätöksenteko vaatii tapaamisia. Kun profiili on lähes aina Premium-laatuinen, vaatii mahtavan todellisuuden näkeminen aina tapaamista. Mikset mene sitten suoraan tapaamaan kaikenlaisia naisia ihmisten ilmoille? Naisia on töissä, lenkkeilemässä, rannalla, harrastuksissa ja klubeilla. Klubit ovat kylläkin Tinderin tapaan surkeita paikkoja tuomaan seuraa. Ymmärrät kuitenkin pointin. Miksi nähdä vaivaa Tinderissä, jos kuitenkin joutuisit tapailemaan oikeassa elämässä tietääksesi totuuden?

6. Kun parasta ei tule, tyydyt vähempään. Oikeassa elämässä saatat hakea vain erittäin hoikkia naisia. Naisia, jotka eivät ole kovin pelottavan näköisiä. Tinderissä tällaiset naiset eivät vastaa tai ovat tosiaan huomiota varten. Haku ei siis tuota tulosta, niinpä joudut laskemaan tavoitetta. Nyt oletkin yhteydessä ylipainoisiin naisiin, joilla ei ehkä ole kaunein mekko. Silti saatat pettyä kaikkeen tähän. Ensinnäkin toiveesi eivät toteudu nytkään, koska joudut edelleen käymään kaikki edelliset vaiheet läpi.

7. Tinder on huijaus. Ihmettelen mitä Tinder tekee jatkuvasti Play Storen ladatuimmissa. Sovellus on tänäänkin täyttä huijausta. Mies hukkaa aivan liian paljon mobiilidataa ladatakseen jotain, mikä ei toimi koskaan. Kukaan normaali mies (tai edes nainen) ei kuulu sosiaaliseen mediaan tai internetissä toimivaan treffipaikkaan. Tinderissä on tuhansia julkisivuja kertomaan, että olen täydellinen sinulle. Laita viestiä! Huijaus on siinä, että moni ei edes tajua sen olemassaoloa. Mieti vielä hetki.

8. Se on addiktoivaa. Jokainen treffipalvelussa ollut tietää kuinka addiktoivaa se on. Swipe left, swipe right, swipe up, swipe down... ja tämä toiminta ei lopu sitten koskaan. Tinder on kuin Facebook, mutta rohkeaan seuranhakuun. Facebook on aika kaukana normaalista sosiaalisesta elämästä kaupungin kaduilla. Tinder-huijaus ei ole tätä parempi ja se on yhtä lailla addiktoivaa. Oletko mies? Poista oma Tinder-profiili jo tänään. Kunnon rakkauspakkaus ei löydy valokuidun avulla koskaan enää.

9. Tinder ei ansaitse sille saatua huomiota. Palvelu ei ansaitse sen ympärillä olevaa jättisuosiota edes huomenna. Jos palvelussa mies hukkaa arvokasta aikaa, naisen saadessa kaivattua huomiota, jokin ei tässä yhtälössä mielestäni toimi. Naiset, jotka ovat Tinderissä, eivät todennäköisesti ole hyviä omassa parisuhteessa. He menevät aina sieltä, mistä aita on matalin. Miehet taas hakevat helpotusta omiin seksitarpeisiin, tai täyttämään yhteiskunnan tehtävän, että saadaan lisää velkaa kaikkialle.

10. Et voi olla täysin tosissaan nettitreffeillä. Eivätkä muutkaan miehet. Oikeasti hyvät, itseään hyvin kunnioittavat ihmiset, eivät hae seuraa Tinderistä tai muustakaan treffipalvelusta. En edes haluaisi sanoa kenellekään, että löysin elämäni rakkauden netistä. Sivustoilla voi olla muiden kokemuksia nettitreffeistä, ota nämä mainoksina, älä tosissaan. Ketään ei voi ottaa tosissaan, ei edes palvelun kehittäjiä. Tinder on täällä, jotta sinulla olisi vähemmän mahdollisuuksia oikeaan rakkauteen.

11. Kymmenen (10) miestä yhtä (1) naista kohti. Tinderissä on enemmän miehiä yhtä naista kohden. Mahdollisuutesi saada haluamaasi on siis yksi kymmenestä — jos edes sitäkään. Haluatko todella edes yrittää? Hei, moi, terve, ovat kaikki tuhannesti kerrottuja. Tinderissä on vaikeaa erottua joukosta. Et ole oikea persoona, et tapaile oikeaa persoonaa. Kaikki eleet, tunteet, katseet, lämmöt ovat poissa. Tinderissä et ole täysin vakavissasi, sillä koko palvelu on yksi suuri vitsi meille jokaiselle.

Loin testiksi Suomi24:n Treffit-profiilin ja esiinnyin Jenna-nimisenä henkilönä. Profiilini oli lähes täydellinen. Sain jo rekisteröitymisen jälkeen satoja profiilin katselukertoja ja kymmeniä viestejä miehiltä. Yksi halusi tavata, toinen halusi sänkyyn. Sitten loin täydellisen profiilin miehenä, mutta sain vain kaksi katselukertaa, enkä yhtäkään viestiä naiselta. Suurin osa treffipalveluiden käyttäjistä ovat miehiä, ja meidän on nyt todettava se, että tähän käytetty aika on hukkaan heitettyä.

Loppusanat

Sain runsaasti kokemusta treffipalveluista vain rekisteröitymällä testiksi. Naiset saavat täällä varmasti kaivattua huomiota ja miehet jäävät vailla mitään järkevää. Mies on aina häviäjä, enkä tiedä onko syy tässä feminismissä, varmaan. Naisesta on tehty ikoni, jota jahdata, vaikka ilman pärjää oikein hyvin. Joskus se tuntui masentavalta, erittäin masentavalta ajoittain, mutta elän. Elän, vaikka asun yksin. Jokainen mies selviää ilman parisuhdetta ja tiliä Tinderiin. Nyt kannattaa keskittyä itseensä.

Jos jonkun vinkin voin antaa sinulle, arvokas mies siellä, lopeta nettitreffaaminen jo tänään. Sen sijaan panosta vain itseesi, kehitä itseäsi, paranna sosiaalisia taitoja. Tämä helpottaa sinua enemmän kuin Tinderissä hukattu aika. Opi vaikka maastopyöräilemään, ehkä tuleva ihastus löytyykin sieltä. Mitä menetät, tai mitä saat, kun panostat ensin itseesi? Jos teet niin, ennen pitkään yhtä järkevä nainen löytää sinut oikeassa elämässä, oikealla asialla ja vieläpä oikeaan aikaan. Ulos sieltä Tinderistä!

Nettitreffaaminen ei nimittäin toimi. Se ei ole vain naurettavaa, se on väärin. Meidän on ymmärrettävä se, että parisuhde ei ole tie onneen. Onnen on lähdettävä meistä. On totta, että rakastaminen on kivaa, ja ainakin pääsee mainostamaan sukulaisille sekä kavereille tehneensä jotain. Mutta oikeasti se, että on saanut tähän maailmaan lisää velkaa ja lapsia, kertoo vain sen että on tarttunut koukkuun. Ei olisi pakko. Näitä pidetään saavutuksina, jotta kansantalous voi hyvin, sillä näin syntyvät uudet velat.

Tästä syystä kannatan MGTOWia ja minimalismia, koska se on turvallisempi tapa olla.

Kommentit

Viikon luetuimmat blogissa

Näin tunnistat narsistin empaatikkona

Seitsemän asiaa joihin minimalisti kompastuu

Nyt järkyttää! Mitä ihmettä tapahtui Lidlille?

Kuinka päädymme narsistin verkkoon

En käytä WhatsAppia ja se on normaalia