Tietoja

Musiikista voimaa
Blogin pakollinen, joku infosivu! Jumissa tanssilattialla -blogillani ei ole pitkää historiaa, mutta blogi sai alkunsa siitä, kun innostuin tästä valokuvaamisesta. Hain vanhaa digikameraa hieman parempaa tapaa ottaa hienompia kuvia ja sellaisen lopulta löydettyäni perustin tämän blogin.

Blogin pääpaino on minimalismissa. Sitä on paljon niin aiheissa, teemassa ilman turhia mainoksia kuin sisällössä ilman suurta määrää loputtomia valokuvia. Minimalismi on elämäntyylini, siksi haluan jakaa sen toimivuutta kaikille suomalaisille. Ilman minimalismia tätä blogia ei olisi ollut muuten olemassa. Hienoa, että löysin kauniin elämäntyylin jo ennen blogini varsinaista aloitusta.

Ajatus on kirjoittaa myös kaikenlaisesta maailmanmenosta busseista matkailuun sekä omasta tylsästä elämästä tarkemminkin — edellyttäen jos sellainen nyt jotakin kiinnostaa. Blogi sai ideansa siitä, että minulla oli vaikeuksia keksiä nimi. Ajattelin vain asioita, joista tykkään tänä päivänä kaikkein eniten. Sanomattakin on selvää, että tykkään tanssimusiikista hardcoren, hardstylen, trancen, jumpstylen ja dancecoren muodossa. Tämä ei tosin auttanut selviytymään haasteesta, joten jatkoin miettimistä.

Jumissa tanssilattialla

Jäin miettimään, että taisin jäädä nyt jumiin tanssilattialle, kun kaikki hyvät nimet olivat jo varattuja Bloggerin palvelussa enkä oikein keksinyt mitään muutakaan. Tulikin mieleen, että palataanpa taakse ja löysin sieltä suhteellisen hyvän ja omanlaisen nimen tälle blogille: Jumissa tanssilattialla. Minulle tuttu tanssilattia on kaikkialla ja siihen on todellakin helppo jäädä jumiin etsiessään hauskoja juttuja, joista kirjoittaa tai ikuistaa valokuvan muodossa. Blogissa onkin pääpaino kirjoituksissa ja kuvissa. Visuaalisuus tuo paljosti suuria ja ihanan ennennäkemättömiä elämyksiä juuri sinun kotiisi.

Iältäni olen jo lähes kolmekymppinen ja harrastan kaikkea kiinnostavaa alkaen musiikin kuuntelusta päättyen maastopyöräilyyn mitä mainioimmissa maasto-olosuhteissa keskellä suloisinta metsää välillä päivittäen näitä sivuja. Hauskuus alkaa mielestäni siitä mihin asfaltti päättyy! Näiden ohella tulee harrastettua YouTube-videoiden ja leffojen katselua sekä koneella tulee joskus vietettyä tovi jos toinenkin. Siksi kutsun itseäni nörtiksi jopa blogin kuvauksessa! Lähellä sydäntä on myös valokuvaus, yritän etsiä hienoja aiheita kuviin koko ajan. Tykkään myös retkeilystä Kintulammilla tosi paljon.

Blogissa voit vapaasti kommentoida juttuja ja kaikenlainen arvoa kirjoituksiin tuova jutustelu onkin suotavaa. Jutuissa on varmasti monenlaista kirjoa asioita ja vain aika näyttää mihin tässä mennään. Selvää on, että hyviä ajatuksia on vain jaettavaksi asti. Mikäli tykkäät blogistani, kerrothan siitä myös kavereillesi ja jätä vaikka palautetta blogistani alle kommentointivalintaan  tai tilaa se sähköpostiin ylhäältä. Hyvää juttua ei ole koskaan liikaa! Juttuja saa kommentoida niin uusia kuin vanhoja, vaikka aina uudelleen ja uudelleen. Vastaan kaikkiin kommentteihin, joten keskustellaan ihmeessä!

Nautin kesästä 2021 lähiluonnossa tanssimusiikkia kuunnellen

Haluatko kirjoittaa omaa unelmaa tämän blogin lukemisen rinnalla? Aloita heti. Jos et aloita nyt, et ehkä aloita koskaan! Blogin avaaminen on sinulle helppoa ilmaiseksi — tee tili WordPress.comiin tai Blogger.comiin ja aloita työt paremman internetin puolesta. Hyvässä internetissä on aina loistavaa sisältöä ja mikä parasta sellaista juttua voit tuottaa vapaa-ajallasi niin paljon kuin haluat! Bloggerissa kirjoittamisella on myös helppoa taikoa rahaa AdSense-mainosverkoston kautta. Bloggaamiseen tarvitset lisäksi verkko-osoitteen, minkä kulu on noin 10 euroa vuodessa, ja olet pian valmis.

Blogger itsessään ei maksa käyttäjälle mitään ja unelmat alkavat yleensä pienistä ideoista. Juuri niin syntyi myös tämä blogi vuoden 2014 aikana vahingossa. Se tapahtui lähes huomaamatta kesäkuussa. Blogin pitäminen ei vaadi mitään ylintä tutkintoa tai suuria määriä rahaa. Riittää, että sinulla on hyvä nettiyhteys, tehokas läppäri ja älypuhelin riittävällä kameralla. Lisäksi tarvitaan riittävää intoa, useita ideoita ja kykyä tehdä valokuvista ja pienistä pätkistä ajatuksia kokonaisia tarinoita. Älä pelkää, sillä minäkin kehityin paremmaksi kirjoittajaksi vain kirjoittamalla. Mistä kirjoitat seuraavaksi?

Kirjoittaminen vaikuttaa hankalalta. Aiheita ei millään keksi. Ehkä ajattelet, ettet ikinä löydä lukijoita. Nämä ovat vain tekosyitä viivytellä jotain suurta ja kaunista. Ennen blogini perustamista mietin ihan samoja kysymyksiä ja ajattelin, etten pysty tähän nyt ollenkaan, mutta uskalsin tarttua tuumasta toimeen. Ylitin itseni, ja sinä voit kokeilla tätä samaa. Nyt olen tässä hetkessä kirjoittamassa infosivua loppuun. Ehkä se ei ollutkaan niin vaikeaa kuin luulin. Itse asiassa minun olisi pitänyt aloittaa tämä jo vuosi sitten. Bloggaaminen on mainio tapa käyttää aikaa muuhun kuin television katseluun.

Mitä tämä blogi ei ole

Tämä blogi ei ole tavallinen päiväkirja, tai edes varsin tylsä ja kuivakas tusinablogi, jollaisia on netti täynnä. Ennen kaikkea tämä blogi ei yritä myöskään olla maailman, tai edes Suomen paras, taikka suosituin blogi. En kirjoita työkseni, tai rahan takia, vaan pyrin löytämään yhteisön blogini ympärille. Tähän asti olen onnistunut löytämään tuhat uniikkia kuukausittaista käyttäjää, ja olet yksi heistä!
  1. En kirjoita maksettuja juttuja. Tässäkään blogissa ei mainosteta tuotteita merkinnöissä olevilla teksteillä isoakaan rahaa vastaan. Blogissa ei ole AdSense-mainontaa, koska et halua köyhtyä.
  2. En kirjoita tuotearvioita. Mielestäni on turhaa arvostella ostamiaan tuotteita vaikka kuulokkeista älypuhelimiin. Näitä juttuja ovat blogit ja YouTubet täynnä. Aiemmat olen suosiolla poistanut.
  3. En kirjoita ostoksistani. Minulla ei ole tapana kehua muille mitä on tullut ostettua tai elettyä. Eikä edes sitä, jos ostin elämäni kengät. Tämä ei ole itsekehublogi tai täynnä Zalando-muotia.
  4. En kirjoita omista kuulumisista. Saatan kirjoittaa matkoistani, mutta en kirjoita kuulumisista. Ketään ei kiinnosta, jos kävit Audilla edullisilla tarjousostoksilla, tai sait elämäsi kissan.
  5. En kirjoita numeroiden perässä. Laatu korvaa määrän, siksi en kirjoita mitättömistä jo edelläkin mainituista asioista, koska se on turhaa. Haluan tehdä kaiken huolella ilman kiirettä.
Jos sen sijaan haluat tietää mitä musiikkia oikein kuuntelen, katso ihmeessä Deezeristä.

Loppusanat

Olen halunnut tehdä tästä blogista selkeän ja nopean, mutta samalla nykyaikaisen. Tässä ei ole sivu täynnä mainoksia kuten Iltasanomissa, itse asiassa ei ole yhtäkään, eikä niitä mainoksia ole tarkoitus laittaakaan riesaksi  joten viihdy hyvin! Hyvä blogi ei vilkkuvia tai tekstipohjaisia mainoksia kaipaa myymään roskaa. Blogin kuvat ovat kaikki itse otettuja. Niitä saa käyttää, jos mainitsee kuvan ottajan eli minut, eikä linkki blogiin olisi lainkaan huono idea, kiitos kun jaat!  Jos huomasit puutteen, haluat antaa palautetta tai kysyä jotain hauskaa tms.  kommentoi ihmeessä tai lähetä vaikka postia.

Blogitilan tarjoaa Googlen Blogger-palvelu, joka ei maksa minulle mitään, ja olenkin ollut tyytyväinen tähän palveluun. Blogia kirjoitan Chromebookilla ja kuvat otan Android-puhelimella. Hirveästi laatua kamerassani ei ole, mutta bloggaus on ollut silti nautittavaa, koska tulee ihan hyviä kuvia. Normaalin merkinnän kirjoitan nykyään noin muutamassa tunnissa. Tietokonenörttinä aiheet ovat välillä myös tekniikkaa, toisinaan maastopyörällä matkailua, kylältä toiseen kylään. Toivottavasti viihdyt blogini parissa ja vierailet vielä uudemman kerran päivittämään näitä loputtomia sivuja juttuineen.

Huomaa, että tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa ja liikenteen analysoinnissa. Sivuston käyttötiedot lähetetään Googlelle, joka tarjoaa Bloggerin palvelut. Käyttämällä minun omaa sivustoa hyväksyt evästeiden käytön näihin tarkoituksiin. Sivustolla ei ole sosiaalisen median turhia painikkeita, mutta voit halutessasi jakaa juttuja sinne omin päin. Itse en sosiaalisesta mediasta välitä. Kommenteissa olisi hyvä muistaa hyvät käytöstavat ja lähettää sellaisia vasta sitten. Mainoksia en blogissa pidä, koska en halua mainostaa sinulle mitään turhaa, mitä et todellakaan tarvitse.

Tervetuloa uudemman kerran, kommentoimaan kanssa! Palautetta ja muuta postia voi lähettää jyri miukumauku jumissatanssilattialla.fi  kiitos 😊 Vastaan ihan kaikille, ja lupaan lukea kaiken!

En kuulu sosiaaliseen mediaan, joten tällä blogilla ei ole Facebook-sivuja, tai vastaavia.

Kommentit

Viikon luetuimmat blogissa

Sapattiloma voi olla polkusi: "Tekemistä kyllä riittää"

Minimoin aktiivisuusrannekkeen, netin ja S-tuottotilin

666 päivää ilman narsistia: "Ostan enää halpamerkkejä"

10 syytä miksi Blogger on WordPressiä parempi

Näin tunnistat narsistin empaatikkona