Tietoja blogista

Musiikista voimaa
Blogin pakollinen, infosivu! Jumissa tanssilattialla -blogillani ei ole pitkää historiaa, mutta blogi sai alkunsa siitä, kun innostuin valokuvaamisesta. Hain vanhaa kameraa hieman parempaa tapaa ottaa hienompia kuvia ja sellaisen lopulta löydettyäni perustin tämän blogin.

Ajatus on kirjoittaa kaikenlaisesta maailmanmenosta sekä omasta elämästä - edellyttäen jos sellainen nyt jotakin kiinnostaa. Blogi sai ideansa siitä, että minulla oli vaikeuksia keksiä nimi. Niinpä ajattelin asioita, joista tykkään eniten. Sanomattakin on selvää, että tykkään tanssimusiikista hardcoren, hardstylen, trancen, jumpstylen ja dancecoren muodossa. Tämä ei tosin auttanut selviytymään haasteesta, joten jatkoin miettimistä.

Blogissa vierailee kuukausittain noin 999 uniikkia kävijää ja mikä parasta olet yksi heistä!

Jumissa tanssilattialla

Jäin miettimään, että taisin jäädä nyt jumiin tanssilattialle, kun kaikki hyvät nimet olivat jo varattuja Bloggerin palvelussa enkä keksinyt mitään muutakaan. Tulikin mieleen, että palataanpa taakse ja löysin sieltä suhteellisen hyvän ja omanlaisen nimen blogilleni: Jumissa tanssilattialla. Minulle tanssilattia on kaikkialla ja siihen on todellakin helppo jäädä jumiin etsiessään hauskoja juttuja, joista kirjoittaa tai ikuistaa valokuvan muodossa. Blogissa onkin pääpaino kirjoituksissa ja kuvissa. Visuaalisuus tuo paljon suuria ennennäkemättömiä elämyksiä juuri sinulle.

Iältäni olen jo lähes kolmekymppinen ja harrastan kaikkea kiinnostavaa alkaen musiikin kuuntelusta päättyen maastopyöräilyyn mitä mainioimmissa maasto-olosuhteissa keskellä suloisinta metsää välillä päivittäen näitä sivuja. Hauskuus alkaa mielestäni siitä mihin asfaltti päättyy! Näiden ohella tulee harrastettua YouTube-videoiden ja leffojen katselua sekä koneella tulee joskus vietettyä tovi jos toinenkin. Siksi kutsun itseäni nörtiksi jopa blogin kuvauksessa! Lähellä sydäntä on myös valokuvaus, yritän etsiä hienoja aiheita kuviin koko ajan. Tykkään myös retkeilystä tosi paljon.

Blogissa voit vapaasti kommentoida juttuja ja kaikenlainen arvoa kirjoituksiin tuova jutustelu onkin suotavaa. Jutuissa on varmasti monenlaista kirjoa asioita ja vain aika näyttää mihin tässä mennään. Selvää on, että hyviä ajatuksia on jaettavaksi asti. Mikäli tykkäät blogistani, kerrothan siitä myös kavereillesi ja jätä vaikka palautetta blogistani alle kommentointivalintaan - tai tilaa se sähköpostiin ylhäältä. Hyvää juttua ei ole koskaan liikaa! Vanhojen juttujen kommentit menevät moderoinnin kautta. Vastaan kaikkiin kommentteihin, jos muistan ja ehdin, yleensä kyllä.

Haluatko kirjoittaa omaa unelmaa tämän blogin lukemisen rinnalla? Aloita heti. Jos et aloita nyt, et ehkä aloita koskaan! Blogin avaaminen on helppoa ilmaiseksi - tee tili WordPress.comiin tai Blogger.comiin ja aloita työt paremman internetin puolesta. Hyvässä internetissä on aina loistavaa sisältöä ja mikä parasta sellaista juttua voit tuottaa vapaa-ajallasi niin paljon kuin haluat! Bloggerissa kirjoittamisella on myös helppoa taikoa rahaa AdSense-mainosverkoston kautta. Bloggaamiseen tarvitset lisäksi verkko-osoitteen, minkä kulu on noin 10 euroa vuodessa, ja olet valmis.

Blogger itsessään ei maksa käyttäjälle mitään ja unelmat alkavat yleensä pienistä ideoista. Juuri niin syntyi myös tämä blogi vuoden 2014 aikana. Se tapahtui lähes huomaamatta kesäkuussa. Blogin pitäminen ei vaadi ylintä tutkintoa tai suuria määriä rahaa. Riittää, että sinulla on hyvä nettiyhteys, tehokas läppäri ja älypuhelin riittävällä kameralla. Lisäksi tarvitaan riittävää intoa, useita ideoita ja kykyä tehdä valokuvista ja pienistä pätkistä ajatuksia kokonaisia tarinoita. Älä pelkää, sillä minäkin kehityin paremmaksi kirjoittajaksi vain kirjoittamalla. Mistä kirjoitat seuraavaksi?

Loppusanat

Olen halunnut tehdä tästä blogista selkeän, mutta samalla nykyaikaisen. Tässä ei ole sivu täynnä mainoksia kuten Iltasanomissa, itse asiassa ei ole paria enempää, eikä niitä mainoksia ole tarkoitus laittaakaan riesaksi - joten viihdy hyvin! Hyvä blogi ei runsaalla tavalla vilkkuvia tai tekstipohjaisia mainoksia kaipaa. Blogin kuvat ovat kaikki itse otettuja. Niitä saa käyttää, jos mainitsee kuvan ottajan eli minut, eikä linkki blogiin olisi lainkaan huono idea, kiitos kun jaat!  Jos huomasit puutteen, haluat antaa palautetta tai kysyä jotain hauskaa tms. - kommentoi ihmeessä.

Blogitilan tarjoaa Googlen Blogger-palvelu, joka ei maksa minulle mitään, ja olenkin ollut tyytyväinen palveluun. Blogia kirjoitan Chromebookilla ja kuvat otan Android-puhelimella. Hirveästi laatua kamerassani ei ole, mutta bloggaus on ollut silti nautittavaa, koska tulee ihan hyviä kuvia. Perusmerkinnän kirjoitan nykyään alle puolessa tunnissa. Tietokonenörttinä aiheet ovat välillä tekniikkaa, toisinaan maastopyörällä matkailua, kylältä toiseen kylään. Toivottavasti viihdyt blogini parissa ja vierailet vielä uudemman kerran päivittämään näitä blogini sivuja.

Tervetuloa uudemman kerran, kommentoimaan kanssa! Palautetta ja muuta postia voi lähettää jyri@jumissatanssilattialla.fi - kiitos 😊 Vastaan jos pyydät, mutta lupaan ainakin lukea kaiken!

Huomaa lisäksi, että tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Sivuston käyttötiedot lähetetään Googlelle, joka tarjoaa Bloggerin palvelut. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön näihin tarkoituksiin.

En kuulu sosiaaliseen mediaan, joten tällä blogilla ei ole Facebook-sivuja, tai vastaavia.

Kommentit