Open up the dancefloor

Blogin aloitus

Jostain on aloitettava ja tässä olisi: avataan tanssilattia uuden blogin muodossa! Toisaalta mitään sen parempaa tapaa en ole löytänyt kuin ikuistamalla suosikkibiisini uudella digikamerallani hienoissa kotimaisemissa keskellä suloisinta maaseutua. Tuokin vaihtoehto on tapa sekin aloittaa jotain suurta ja innostavaa. Toivotan tervetulleeksi ihan jokaisen ja nautittehan albumista, joka on minut inspiroinut tämän blogin teossa. Ehkäpä saatte siitä iloa päiviinne!

Idea blogista ei syntynyt helposti. Kävin katsomassa Musta Pörssin sivuja ja sieltä avautui heti Chat-ikkuna. Asiakaspalvelija kysyi minkälaisia tuotteita olen etsimässä. Kysymys ei tullut yllätyksenä, koska olen jo pitkään harkinnut digikameran ostoa. Minulla on ollut aiemmin järjestelmäkamera, mutta suuren kokonsa vuoksi en ole koskaan jaksanut sitä kantaa mihinkään ja myin sen tarpeettomana. Samalla yritin pärjätä kännykän omalla kameralla.

Sillä ei kummoisia kuvia saanut, mutta optimaalisessa tilanteessa jälki oli tyydyttävää. Asiakaspalvelu oli kiinnostunut asiasta, että siellä kysyttiin jopa miten kameraa käyttäisin. Yksi kysymys oli minkälaisia kohteita tykkään kuvata. Vastattuani luonto- ja lähikuvaus sekä arkiset asiat, kameraehdotus tuli minuutissa muutamassa. Diili oli lyöty lukkoon, kun kamera oli hyvässä tarjouksessa ja mukaan tuli laukku sekä muistikortti. Luurissa kamera ei kovin hyvä ole.

Blogi piti perustaa juurikin siksi. Kameralla otettuja kuvia voi esitellä juttujen muodossa. Harrastan retkeilyä ja maastopyöräilyä, joten hyvästä kamerasta on iloa pitkäksi aikaa. Mielestäni sain tarvitsemani eli käytännössä ostin 259 euron digipokkarin laatumerkiltä Olympus sadan euron alennuksella, siis 159 eurolla. Mukana tulee kaikki, joten pääsee suoraan hommiin, muistikortti kanssa. Hain pientä laadukasta pokkaria ja sen myös sain myyjän hienolla avulla.

Hyvien pakettien odottaminen on tuskaa, mutta ilmeisesti torstaina digikamera on kädessä.


Tanssilattia on nyt julistettu virallisesti avatuksi! Onnea blogille :)

Kommentit