Yhteystiedot

Jyri Väätäinen (s. 1990) on pirkkalalainen minimalisti, bussifani, nörtti ja elektronisen tanssimusiikin addikti, joka haaveilee 90-luvun vapaudesta, hyvästä teestä, optimaalisesta soundista ja luonnosta. Kaveri, joka ei kaipaa kulutusluottoja, hybridiautoja tai loputtomia kauppakeskuksia elämäänsä.

Ulkopuolisen silmin saatan olla hiljainen, huomaamaton ja vain sivustaseuraaja. Ajatuksia minulla on, mutta sanat eivät aina pursua loputtomana virtana suustani, vaan enemmänkin harkitsevasti oikean käden kautta kirjoittaen. Olen introvertti henkeen ja vereen, joten jään odottamaan yhteydenottoa!

Tämän lisäksi kaipaan bloggaamiseen näitä asioita:
  1. HP:n Chromebook 15" (2020) -kannettavan taustavalaistulla näppäimistöllä, Bluetooth-hiirellä. Lisäksi työvälineisiin kuuluu Kärkkäiseltä hankittu Deltacon suojatasku, koska tykkään bloggailla välillä esimerkiksi kirjastosta tai Valkeakoskelta. Työvälineitä en laske tavarankirjanpidossa.
  2. Samsungin historiaa edustavan Galaxy A40 -älykapulan valokuviin. Budjettini ja minimalistinen elämäntapani ei missään nimessä salli hifistellä ja päivittää uuteen! Katsotaan vuosien päästä... Nykyään en juuri valokuvia napsi, vaan käytän ilmaisia Unsplash-palvelusta, koska ei ole mitään halua ostaa laadukkaampaa kameraa. Suositan keskittymään kirjoittamiseen, en kuvaamiseen.
  3. Maksuttoman taloyhtiölaajakaistan Elisalta 10 Mbps -perusnopeudella. Jippii, sehän ilmainen!
  4. Blogini on Blogger-palvelussa, mutta sen lisäksi maksan itse oman osoitteen Domainhotellille. En näytä mainoksia blogissa, vaan mieluummin kustannan kulut itse. Joku kuitenkin kysyy.
  5. Muutaman hyvän lukijan ja inspiroivia kommentteja, joita tulee aina välillä mukavasti, kiitos!
Lisää tietoja minusta löydät Tietoja-sivulta. Siellä paljastan muutamia outouksia!

Ota yhteyttä

Sähköpostini on jyri@jumissatanssilattialla.fi. Sinä kirjoitat, Outlook toimittaa!

Blogini kaikki kirjoitukset löytyvät osoitteesta Jumissa tanssilattialla kommentteineen.

Kommentoi vaikka lisää ja vaikka joka päivä säällä kuin säällä!

Voit lähettää julkista palautetta tai kysymyksiä tämän sivun alla olevan kommentointilinkin kautta.

Vastaan palautteisiin ehtiessäni jo samana päivänä, olisikin mukavaa kuulla mistä haluatte erityisesti täältä lukevan? Onko jokin tietty osa-alue, josta voisin kirjoittaa enemmän? Mikä sai päättämään sen, että nyt ei hankita autoa, koskaan? Joku haluaa vinkkejä vaikka ja mihin, ja siksi en lopeta blogitusta!

Haluan kiittää jokaista, joka blogiani lukee. Te ja musiikki pidätte intoni korkealla.

Korjaatko tietokoneeni? Miksi Gmail ei toimi?!

Usein tulee monia viestejä, joissa minulta pyydetään palveluksia ilmaiseksi. Luinpa juuri blogista, että olet nörtti ja miten olisi, jos auttaisit saamaan koneen kuntoon? Saako apua Gmailin kanssa illalla?

Huomaa: enpä vastaa viesteihin, jotka pyytävät teknistä apua. Saatat saada paremmat mahdollisuudet, jos ostat kyseisen palvelun. Minulla ei ole aikaa auttaa muita ilmaiseksi tietokoneidensa ympärillä.

Jos siis haluat saada ilmaista IT-tukea, niin käy jossain TechBBS:n foorumilla kysymässä sitä.

Tärkeää tietoa, blogi uudistuu nykyaikaan

Huomaa: muutan blogiani nykyaikaan. Lataan kuvat jatkossa neliön muodossa ja tämä aiheuttaa sen, että muutan kaikkia olemassa olevia yksitellen ja lataan ne uudelleen. Tämä vie aikaa ja voi aiheuttaa erilaisia kuvia tai ongelmia blogissa. Korvaan samalla huonot kuvat ilmaisilla kuvapankista, joissa ammattimainen kuvaaja tuskin on tehnyt omia virheitäni. Samalla päätin, että kaikkien kuvien koko on jatkossa 1080x1080 pikseliä, koska se on paras tapa niin latausajan kuin järkevyyden suhteen.

Uutta digikameraa en hanki, koska en oikein osaa mielestäni valokuvata, eikä valokuvaus enää minua juuri kiinnosta. Tästä syystä merkinnöissä on yhä enemmän ammattikuvaajien luvallisia kuvia. A40-puhelimessa kamera on mitä on ja joitakin kuvia en vain kehtaa enää pitää niiden huonouden vuoksi.

Jos haluat aina onnistuneita kuvia, niin Samsungin halvimpia malleja en siihen voi suositella.

Kuuntelen elektronista tanssimusiikkia, vuoden 2020 soitetuimmat

Kuuntelen paljon tanssimusiikkia ennen, jälkeen tai kirjoituksen aikana. Älä kysy miten kirjoittaminen on mahdollista musiikin lomassa, mutta saan paljon inspiraatiota ja ideoita. Musiikki on elämäni.

Ilman teitä ja musiikkia blogini ei olisi syntynytkään. Kiitoksia kaikille ja hyvää päivänjatkoa!

Kommentit

Viikon luetuimmat blogissa

Matkailulippu oravanpyörästä: "Elämä on valintoja"

Matti kukkarossa? Talous haltuun Pennolla

Nyt järkyttää! Mitä ihmettä tapahtui Lidlille?

Näin tunnistat narsistin empaatikkona

Minimalismi ja mikroaaltouuni: "Suhteemme ei jatku"