Yhteystiedot

Jyri Väätäinen (s. 1990) on pirkkalalainen minimalisti, bussifani, nörtti ja elektronisen tanssimusiikin addikti, joka haaveilee 90-luvun vapaudesta, hyvästä teestä, optimaalisista soundeista ja luonnosta. Kaveri, joka ei kaipaa kulutusluottoja, hybridiautoja taikka loputtomia kauppakeskuksia elämäänsä.

Ulkopuolisen silmin saatan olla hiljainen, huomaamaton ja vain sivustaseuraaja. Ajatuksia minulla on, mutta sanat eivät aina pursua loputtomana virtana suustani, vaan enemmänkin harkitsevasti oikean käden kautta kirjoittaen. Olen introvertti henkeen ja vereen, joten jään odottamaan yhteydenottoa!

Minua on pidetty useasti outouksena, koska en toimi samalla tavalla kuin ne muut. Minua ei voisi enää vähempää kiinnostaa shoppailu, mutta elektroniselle tanssimusiikille pyhitän kaiken elämäni. Useasti tuntuu, että olen ulkopuolella vähän kaikesta, kulkemassa omaa onnellisuuden tietäni kiistatta yksin.

Juuri nyt nautiskelen kuulokkeissa Happy Hardcore -musiikkia, sillä tämä on tehnyt omasta elämästä onnellisen. Kuuntelen myös muuta hard dancea, kuten hardstyle ja dancecore, ilolla kuin työnä. Tässä maailmassa on vaikka minkälaista huumetta, mutta minulle parasta huumetta on elektroninen, aina.

Elektroninen ja tanssimusiikki on asia, jolle olen valmis pyhittämään kokonaisen elämäni.

Suosikkiartisteja tällä hetkellä Refuzion, Al StormEufeion, Scott Brown ja DJ THT, kuten aina 🕪

Tämän lisäksi kaipaan bloggaamiseen näitä asioita:
 1. HP:n pelikannettava taustavalaistulla näppäimistöllä ja Bluetooth-hiirellä. Lisäksi työvälineisiin kuuluu Kärkkäiseltä hankittu Deltacon suojatasku, koska rakastan bloggailla välillä esimerkiksi kirjastosta tai Valkeakoskelta. En varsinaisesti pelaa, mutta haen tietokoneelta tehokkuutta.
 2. Samsungin historiaa edustavan Galaxy A40 -älykapulan valokuviin. Budjettini ja minimalistinen elämäntapani ei missään nimessä salli hifistellä ja päivittää uuteen! Katsotaan vuosien päästä... Nykyään en juuri valokuvia napsi, vaan käytän ilmaisia Unsplash-palvelusta, koska ei ole mitään halua ostaa laadukkaampaa kameraa. Suositan keskittymään kirjoittamiseen, en kuvaamiseen.
 3. Maksuttoman taloyhtiölaajakaistan Elisalta 10 Mbps -perusnopeudella. Jippii, sehän ilmainen!
 4. Blogini on Blogger-palvelussa, mutta sen lisäksi maksan itse oman osoitteen Domainhotellille. En näytä mainoksia blogissa, vaan mieluummin kustannan kulut itse. Joku kuitenkin kysyy.
 5. Muutaman hyvän lukijan ja inspiroivia kommentteja, joita tulee aina välillä mukavasti, kiitos!
Lisää tietoja minusta löydät Tietoja-sivulta. Siellä paljastan muutamia outouksia!

Ota yhteyttä blogistiin

Sähköpostini on jyri@jumissatanssilattialla.fi. Sinä kirjoitat, Outlook toimittaa!

Blogini kaikki kirjoitukset löytyvät osoitteesta Jumissa tanssilattialla kommentteineen.

Kommentoi vaikka lisää ja vaikka joka päivä säällä kuin säällä!

Voit lähettää julkista palautetta tai kysymyksiä tämän sivun alla olevan kommentointilinkin kautta.

Vastaan palautteisiin ehtiessäni jo samana päivänä, olisikin mukavaa kuulla mistä haluatte erityisesti täältä lukevan? Onko jokin tietty osa-alue, josta voisin kirjoittaa enemmän? Mikä sai päättämään sen, että nyt ei hankita autoa, koskaan? Joku haluaa vinkkejä vaikka ja mihin, ja siksi en lopeta blogitusta!

Haluan kiittää jokaista, joka blogiani lukee. Te ja musiikki pidätte intoni korkealla.

Sapattivapaalla ei ole palkkatöitä, vapaan antama aika elämään on työ itsessään. Aion olla nautiskellen sapattivapaalla vuoteen 2026 asti, ja suosittelen siihen pyrkimistä muillekin. Elämä on sen arvoista. Et tarvitse suuria säästöjä, jos nuukailet itsesi vapauteen. Nuukailu on oikeasti kivaa, joten saa kokeilla!

Turhaa asua töissä samalla kun herrat nauttivat kolmen kuukauden vuosilomista tekemättä mitään.

Korjaatko tietokoneeni? Miksi Gmail ei toimi?!

Usein tulee monia viestejä, joissa minulta pyydetään palveluksia ilmaiseksi. Luinpa juuri blogista, että olet nörtti ja miten olisi, jos auttaisit saamaan koneen kuntoon? Saako apua Gmailin kanssa illalla?

Huomaa: enpä vastaa viesteihin, jotka pyytävät teknistä apua. Saatat saada paremmat mahdollisuudet, jos ostat kyseisen palvelun. Minulla ei ole aikaa auttaa muita ilmaiseksi tietokoneidensa ympärillä.

Jos siis haluat saada ilmaista IT-tukea, niin käy jossain TechBBS:n foorumilla kysymässä sitä.

Merkintöjä tulossa tai mietintälistalla

Julkaisen ajoittain uusia merkintöjä. Tällä listauksella haluan kertoa mitä kannattaa odottaa. Joissakin merkinnöissä ei ole aikajanaa, koska odotan sopivaa hetkeä lähteä esim. linja-autolla iloreissuun.
 1. Kapitalistin painajainen on ostolakossa, julkaistaan tammikuussa 2022. #Nollakulutus
 2. Näin työelämä urapoluilla syrjii introvertteja, julkaistaan helmikuussa 2022. #Urapolut
 3. Ekologisen erakon askeettisuuus arjessa, julkaistaan maaliskuussa 2022. #Vaihtoehto
 4. Kymppi tuli täyteen Pirkkalassa, julkaistaan 1. huhtikuuta 2022. Ei ole aprillipila! Enkä voi sille mitään, sillä muutin Pirkkalaan 1. huhtikuuta 2012, kun tietystikin vuokrasopimus alkaa näin.
 5. Näin muuttaisin Nysse-liikenteen, julkaistaan toukokuussa 2022. #BussiliikenneTRE
 6. Paunu lähti, fillarilla kesää kohti, julkaistaan kesäkuussa 2022. Melkein unohtui, että minulla on. On se fillari, josta maksoin noin kymmenen vuotta sitten 399 euroa. TKL jää, mutta mites Väinö? Aion minimoida 95 % bussimatkoista, nostaisin kuntoa, vähennän kiloja ja säästän seteleitä!
 7. Näin kuluu viikonloppu ilman verkkoa, julkaistaan heinäkuussa 2022. #Nettisapatti
 8. Nuuka säästää polkemalla Hämeenkyröön, julkaistaan elokuussa 2022. #100%OFF
 9. Nuuka säästää polkemalla Stormiin, julkaistaan syyskuussa 2022. #HalpaMatka
 10. Nuuka säästää polkemalla Myllykylään, julkaistaan lokakuussa 2022. #ÄkkiLähtö
 11. Saidan ensimmäinen ravintolakäynti 2022, julkaistaan 29. marraskuuta 2022. #MaraVihaa
 12. Aika paketoida 2022 täynnä pyöräilyä, julkaistaan joulukuussa 2022. #AikaKatoaa
Saa myös ehdotella aiheita, sapattivapaasta on ainakin pyydetty kirjoittamaan enemmän.

Kirjoituksien lomassa uudistan samalla blogin kokemusta. Lyhensin merkintöjen nimiä, seuraavaksi minimoin turhat bitit valokuvista, jolloin megatavun valokuvista tulee alle 250 kilotavun kuvia. Näin sinun ei tarvitse tuhlata aikaa, Elisan nettiä tai Moin siirtorajaa blogissa. Autan samalla itseäni, koska pienempikokoisten kuvien lataaminen on nopeampaa hitaalla perusnetillä. Tästä syystä blogissa voi ajoittain puuttua valokuvia, kunnes lisään ne uudestaan pienemmässä tiedostokoossa. Kiitoksia!

Kuuntelen elektronista tanssimusiikkia, vuoden 2021 soitetuimmat

Kuuntelen paljon tanssimusiikkia ennen, jälkeen tai kirjoituksen aikana. Älä kysy miten kirjoittaminen on mahdollista musiikin lomassa, mutta saan paljon inspiraatiota ja ideoita. Musiikki on elämäni.

Ilman teitä ja musiikkia blogini ei olisi syntynytkään. Kiitoksia kaikille ja hyvää päivänjatkoa!

Kommentit

Viikon luetuimmat blogissa

Näin tunnistat narsistin tuoreeltaan

Kannattaako pesukoneita korjauttaa?

Ensimmäinen televisioton vapaapäivä

Minimoi soittolistat ja ostoslistat heti

Facebook lähti vain 365 päivää sitten

En enää hoida ruokaostoksia Lidlissä

Talvi, Nysse, TKL ja Lassila&Tikanoja

Länsilinjoilla 2 vuotta ilman narsistia

Asioita, joihin minimalisti kompastuu

Blogger voittaa WordPressin näin